مهمترین فاکتورهای بهبود سئو داخلی برای رتبه بندی گوگل چیست؟
- دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۹۸
- 465 بازدید
- تکنولوژی
مهمترین فاکتورهای بهبود سئو داخلی برای رتبه بندی گوگل چیست؟
سئو داخلی به هر نوع بهینه سازی که میتوانید با ساختار سایت خود انجام دهید، اطلاق میشود. در اینجا مهمترین فاکتورهای سئو داخلی برای رتبه بندی گوگل ارائه میشود:
1-برای بهبود سئو داخلی عنوان و توضیحات متا سایت خود را بهینه سازی کنید.
افزونه Yoast را نصب کنید و مطمئن شوید که تمام پست های وبلاگ شما سبز شده باشد. اطمینان حاصل کنید که در عنوان و توضیحات از کلمات کلیدی استفاده کرده اید. شما میتوانید برای پیدا کردن کلمات کلیدی بسیار ارزشمند از Google Adwords استفاده کنید.
2-برای بهبود سئو داخلی از عبارات کال تو اکشن در متن استفاده کنید.
عبارات کال تو اکشن (Call To Action) عباراتی هستند که مخاطبان را تحریک به اقدام و عمل کردن، میکنند. عباراتی مانند: همین حالا ثبت نام کنید، اکنون اقدام کنید و ... که فرد با کلیک بر روی این عبارات وارد صفحات دیگر میشود و معمولا در انتهای مقاله قرار داده میشود.
3-برای بهبود سئو داخلی از URL های ساده و توصیفی استفاده کنید.
نمونههای زیادی برای این URL ها وجود دارد که میتواند از یکی از آنها استفاده کنید.
4-برای بهبود سئو داخلی به سایتهای مشهور و پرطرفدار لینک شوید.
مطالعات مختلف نشان میدهد که لینک به سایتهای دارای دامنه قدرتمند دامنه مانند ویکی پدیا یا هاروارد میتواند رتبه بندی گوگل شما را افزایش دهد. اطمینان حاصل کنید که حداقل هر لینک 3-4 پیوند در هر پستی را داشته باشید.
5-برای بهبود سئو داخلی بارگذاری سایت خود را سریعتر کنید.
گوگل طرفدار سایتهایی است که زودتر بارگذاری میشود و به آنها رتبه خوبی در سئو میدهد.
6-برای بهبود سئو داخلی گواهینامه SSL بگیرید.
برای اینکه سایت شما قاعده مند تر شود باد گواهینامههای معتبر و قانونی برای ادامه فعالیت خود دریافت کند که گواهینامه SSL یکی از آنها است.
7-برای بهبود سئو داخلی مقالات سئو شده بنویسید.
یکی از مهمترین راههای بهبود سئو داخلی نوشتن مقالات بالای 2500 کلمه سئو شده در سایت است.
8-برای بهبود سئو داخلی امکانات چند رسانهای را به سایت خود اضافه کنید.
این امکانات سایتهای شما را برای کاربر مفید تر میکند و باعث میشود تا آنها بخواهند که زمان بیشتری را صرف ماندن در سایتتان کنند.
مهمترین فاکتورهای رتبه بندی گوگل Google Ranking که یک مبتدی و تازه کار در سئو باید بدانند;
گوگل از حدود ۲۰۰ فاکتور احتمالی مختلف برای رتبه بندی سایت ها استفاده می کند ، که جهت مطالعه می توانید به صفحات فاکتورهای احتمالی رتبه بندی موتور جستجوی گوگل – بخش اول و فاکتورهای احتمالی رتبه بندی موتور جستجوی گوگل – بخش دوم موجود در همین سایت مراجعه کنید ،اما اینکه این تعداد دقیقا ۲۰۰ فاکتور است یا خیر ؟ به خصوص برای کسی که شروع به بالابردن رتبه سایت خود کرده است ، مهم نیست . مهم اینست که همه این فاکتورها به اندازه هم مهم نیستند. بعضی از این فاکتورها واقعا مهم هستند ، اما بعضی دیگر نه ،حتی شما روی بسیاری از فاکتورها تاثیر مستقیمی ندارید.
اگر شما به تازگی سایت خود را راه اندازی کرده اید و سعی در یافتن فاکتورهای مهم جستجوگرها هستید، باید لیست مهمترین فاکتورهای رتبه بندی گوگل که یک مبتدی باید بدانند، را بدانید.
فاکتورهای سئو داخلی یا On-Page :
بهینه سازی صفحات سایت شما، تأثیر بالایی بر بهبود رتبه بندی آن دارد. فاکتورهای بهینه سازی صفحه است که می توانند دید جستجو را تحت تأثیر قرار دهند:
۱- کلید واژه در برچسب متا تگ عنوان title tag ; یکی از قویترین سیگنال های مربوط به یک موتور جستجو است.
تگ عنوان به معنای توصیف دقیق محتوای صفحات است. موتورهای جستجو از آن برای نشان دادن عنوان اصلی نتیجه جستجو استفاده می کنند.
در حالت ایده آل کلمه کلیدی باید در ابتدای تگ عنوان قرار گیرد. صفحات بهینه شده به این روش بهتر از آنهایی است که کلید واژه نزدیک به پایان تگ عنوان هستند.
۲- کلید واژه در متا تگ توصیف meta description ; اهمیت برچسب متا توصیف امروزه اغلب در حلقه های SEO مورد بحث قرار می گیرد.
همچنین برای گرفتن کلیک کاربران از صفحات نتایج جستجو بسیار مهم است. بکاربردن کلمه کلیدی در تگ توصیف ، محتوا را بیشتر با یک جستجو و یک موتور جستجوگر مرتبط می کند.
۳- کلید واژه در تگ H1 ; برچسب H1 یکی دیگر از فاکتورهای سئو داخلی است که به عنوان توضیحی از محتوای صفحه ارائه می شود.
این یک عمل خوب است که کلمات کلیدی خود را در یک برچسب منحصر به فرد H1 در یک صفحه قرار دهید.
۴- کلمات کلیدی را هوشمندانه در صفحات کپی کنید ; صفحه خود را با کلمات کلیدی بپوشانید، این راهی مطمئن برای افزایش افزایش رتبه بندی آن برای یک کلیدواژه خاص بود.
استفاده از کلمه کلیدی در محتوا ، یک سیگنال ربطی از آنچه در مورد محتوا وجود دارد، به موتورهای جستجو می دهد. با این وجود، چگونهو کجا کلیدواژه را در محتوا قرار داده اید، بسیار مهم است.
۵- طول محتوا ; این روزها جستجوگرها می خواهند یاد بگیرند و به اطلاعات اساسی دست پیدا کنند .
بنابراین، گوگل محتوای معتبر و آموزنده که برای اولین بار منتشر شده ، رتبه بندی می کند و این بدیهی است که هر محتوای طولانی تر باشد ، بیشتر احتمال دارد که بتوانید جنبه های بیشتری از موضوع خود را پوشش دهید. نکته مهم اینست که محتوا طولانی اما بسیار مفید داشته باشید.
۶- محتوای تکراری ; همه فاکتورها نمی توانند رتبه شما را به نحوی مثبت تحت تأثیر قرار دهند.
داشتن محتوای مشابه در صفحات مختلف سایت شما واقعا می تواند به رتبه سایت شما آسیب برساند. بنابراین از تکرار مطالب اجتناب کنید و نسخه اصلی برای هر صفحه بنویسید.
۷- تگ استاندارد یا کانونیکال Canonical ; گاهی اوقات، داشتن دو URL با محتوای مشابه اجتناب ناپذیر است.
یکی از راه های جلوگیری از تبدیل شدن به یک مسئله محتوای تکراری، استفاده از یک تگ کانونیک در سایت شما است.
این برچسب یک چیز ساده است؛ که به گوگل می گوید که یک URL معادل دیگری است. به وضوح بیان می کند که دو صفحه دارای محتوای مشابه است و آنها در واقع یک هستند.
۸- بهینه سازی تصویر ; تنها متن نیست که می تواند در یک صفحه بهینه سازی شود، بلکه رسانه های دیگر نیز هستند.
برای مثال، تصاویر می توانند سیگنال های مربوط به موتور جستجو را از طریق متن، عنوان و توضیحات خود ارسال کنند.
۹- به روز رسانی محتوا ; الگوریتم گوگل محتوای تازه و به روز شده را ترجیح می دهد .
این بدان معنا نیست که شما مجبورید صفحات خود را همیشه ویرایش کنید. من معتقدم که برای صفحات تجاری، مانند توصیف محصول، گوگل به این واقعیت واقف است که آنها به عنوان پستهای وبلاگ در پوشش رویدادهای اخیر حساس نیستند. با این حال، عاقلانه است که برخی از استراتژی ها برای به روز رسانی انواع خاصی از محتوا را هر ۱۲ ماه یا بیشتر داشته باشد.
۱۰- لینک های خروجی ; پیوند به صفحات معتبر سیگنال های اعتماد به موتور جستجو می فرستد.
به این شکل که ، دلیل اینکه شما یک کاربر را به سایت دیگری بفرستید ، این باشد که آنها بیشتر در مورد موضوع مطالعه کنند. این می تواند یک عامل اعتماد بزرگ برای گوگل باشد.
با این حال، لینک های خروجی بسیار زیاد می توانند PageRank صفحه را به طور قابل توجهی کاهش دهند و باعث می شود که دید جستجوگر افزایش یابد. لینک های خروجی می تواند بر رتبه بندی شما تأثیر بگذارد اما از آنها به اندازه استفاده کنید.
۱۱- لینک های داخلی ; پیوند صفحات در محتوای سایت شما می تواند قدرت خود را بین آنها منتقل کند و دیده شدن تعداد بیشتری از صفحات سایت شما توسط کاربران و موتورهای جستجو گردد.
۱۲- کلید واژه در پیوند یا URL ; استفاده از کلمه کلیدی در URL Slug (بخشی از URL است که بعد ازنام دامنه یا “.com /” ظاهر می شود) . گفته شده است که یک سیگنال ربط دیگر را به Google ارسال کند.
منبع:
https://alejandrorioja.com/blog/how-to-do-seo/
اولین دیدگاه را شما برای این آگهی ثبت کنید