در گذشته به صورت رسمی هیچ روشی برای حذف کامل یک اکانت اپل ایدی توسط شرکت ارائه نشده بود . اما اگر واقعا تصمیم به حذف شناسه اپل خود دارید می توانید از بخش خدمات مشتری اپل این کار را با طی مراحلی که در ادامه به توضیح آن خواهیم پرداخت این کار را انجام دهید . و اما اگر مایل به حذف کامل اکانت خود نباشید میتوانید شناسه اپل و سرویس های مربوطه مانند سرویس iMessage را غیر فعال کنید.در ادامه مراحل کامل کار را با هم بررسی میکنیم . اگر مایل به حذف یا غیر فعال کردن اپل ایدی خود هستید با اپل کارت 24 همراه باشید .

 

روش اول : حدف حساب به صورت کامل

 

1 . مطمئن شوید قصد دارید اپل ایدی خود را حذف کنید .

زمانی که شما اپل ایدی خود را حذف کنید ، دسترسی شما به کلیه تمامی سرویس ها و پرداخت های قبلیتان قطع خواهد شد . برای مثال شما دسترسی خود از آیکلاد ایمیل و آیکلاد درایو را به صورت کامل از دست می دهید . هر گونه خرید شما با حساب ساخته شده از دست خواهد رفت، از جمله آیتونز، فروشگاه برنامه، و یا هر سروس آنلاین دیگر که به طریقی به اپل ایدی شما مرتبط بوده است .

ممکن است شما نیازی به حذف حساب خود نداشته باشید .  اگر می خواهید برای حفظ دسترسی به حساب های خود و خرید آنلاین و سابقه های خریدتان اپل ایدی خود را نگه دارید ، شما می توانید اطلاعات حساب خود را به طوری که تمام پرداخت و اطلاعات شخصی برداشته شده است تغییر دهید، اطلاعات پرداخت و … را حذف کنید . این کار به شما اجازه می دهد حساب خفته ای داشته باشید که در آینده در صورت نیاز به راحتی به آن دسترسی پیدا کنید !

 

2 . کلیه ایمیل های وارد شده و مرتبط با اپل ایدی را حذف کنید .

زمانی که قصد دارید اپل ایدی را به صورت دائمی حذف کنید به این نکته توجه کنید که با استفاده از این ایمیل دیگر قادر به ساخت اپل ایدی نیستید. شما میتوانید ایمیل نجات مرتبط به اپل ایدی را حذف کنید تا بعدا در صورت نیاز بتوانید از آن ایمیل برای ساخت اپل ایدی اقدام کنید . به عکس زیر کمک کنید .

  • به سایت appleid.apple.com مراجه کنید ، اطلاعات اپل ایدی را وارد کنید و وارد حساب خود شوید .

  • سپس روی دکمه Edit کلیک کنید .

  • با کلیک بر روی “X” مطابق عکس بالا میتوانید ایمیل های اضافه شده را حذف کنید .

 

 3 . یک کد امنیتی ایجاد کنید .

شما می توانید این مورد را با کلیک کردن روی قسمت “ایجاد PIN”  یا همان “Generate PIN” در بخش “Security” از نشانی appleid.apple.com انجام دهید .  این کد را برای پاک کردن اپل ایدی روی آیفون خود نیاز خواهید داشت پس تمام مراحل را با دقت انجام دهید . اگر سوالی در این زمینه دارید حتما به عکس زیر دقت کنید .

 

4 . از کلیه قایل ها ، ایمیل ها و …. ذخیره شده در آی کلاد نسخه پشتیبان تهیه کنید .

قبل از پاک کردن اکانت از فایل های مهم خود بک آپ بگیرید . کلیه فایل ها ، پیامک  ها ،مخاطبین ، عکس ها و … در آی کلاد شما ذخیره شده و از بین میرود . پس حتما به این مورد توجه کنید . قبل از حذف بخ راحتی با مراجعه به آدرس https://www.icloud.com از اطلاعات خود بک آپ بگیرید.

همچنین به نکات زیر توجه کنید:

  • شما میتوانید کلیه اطلاعات خود را با آی کلود درایو روی کامپیوتر خود ذخیره کنید این کار به راحتی با نرم افزار itunes امکان پذیر است دقت کنید این کار با دیوایس ios شما امکان پذیر نیست .

  • ذخیره کردن و پشتیبان گیری از آی کلاد درایو ساده ترین روش برای شما خواهد بود اگر یک کامپیوتر مک دارید کار شما بسیار ساده است اما اگر از دیوایس های دیگر استفاده میکنید برای این کار باید با نرم افزار های مربوطه کار کنید . با آی کلاد از اطلاعات پشتیبان بگیرید و با دیوایس های دیگر خود هر زمان احتیاج داشتید به اشتراک بگذارید .

  • از تصاویر خود بک آپ بگیرید . قبل از اینکه اکانت خود را حذف کنید از دانلود عکس ها روی کامپیوتر خود مطمئن شوید ، بعد از حذف اکانت دسترسی شما برای همیشه از تصاویر از بین خواهد رفت .

برچسب ها : آموزش اپل ایدی, آموزش پاک کردن اپل ایدی, آموزش حذف اپل ایدی, آموزش حذف اکانت اپل ایدی, آموزش حذف کردن آی کلاد, آموزش حذف کردن آی کلود, آموزش حذف کردن اپل ایدی, آموزش حذف یک اپل ایدی, آموزش غیر فعال کردن اپل ایدی, آموزش فعالسازی اپل ایدی, اپل ایدی حذف شده, اپل ایدی خود را حذف کنید, اپل ایدی را حذف کنید, اپل ایدی قفل شده, بازگردانی اپل ایدی, چگونه اپل ایدی را حذف کنیم, حدف حساب اپل ایدی, حذف اپل ایدی, حذف اطلاعات اپل ایدی, حذف شناسه اپل حذف یک اکانت اپل آیدی معمولا یک کار غیر عادی به حساب می آید.اما بالاخره گاهی اتفاق می افتد که به هر دلیلی شما قصد داشته باشید که یک اکانت جدید بسازید و اطلاعات گذشته خود را پاک کنید.
اپل امکان حذف دائمی اکلنت اپل آیدی را برای کاربران فراهم کرده است.به همراه تعداد زیادی تنظیمات قابل دسترس،شما می توانید ایمیلی که با آن حساب کاربری ساختید را عوض کنید یا اینکه براحتی پسور را تغییر دهید.در این مقاله ما به شما نحوه حذف کامل یک حساب کاربری اپل آیدی را آموزش می دهیم.با مجله تکنولوژی همراه باشید.

زمانی که اکانت اپل آیدی را حذف کنیم چه اتفاقی می افتد؟

این عملیات به راحتی قابل انجام نیست.این شامل یک سری عواقب است که می تواند مشکلات زیادی ایجاد کند. از جمله این مشکلات می توان به موارد زیر اشاره کرد :

  • شما مقدار شارژ و هزینه فروشگاه آیتونز،اپل بوک و اپ ستور را از دست خواهید شد.

  • تصاویر شما،ویدیو ها و داکیومنت ه که در iCloud ذخیره می شوند،حذف خواهند شد.

  • شما پیامی مبنی بر ارسال به اکانت شما توسط iMessage،FaceTime یا iCloud Mail دریافت نخواهید کرد.

  • شما قدر به استفاده از سرویس هایی مثل iCloud،آیتونز،اپل بوک،اپ ستور،اپل پی،iMessage،FaceTim و … نخواهید بود.

  • اطلاعات مرتبط با سرویس های اپل حذف خواهند شد.

  • اگر شما مشترک برنامه بروزرسانی آیفون باشید،باید برای ادامه کار پرداخت انجام دهید.

  • غیرفعل کردن هیچ سفارشی از اپ استور را لغو نمی کند.

به طور خلاصه همانطور که متوجه شدید، حذف یک اکانت اپل آیدی یک راه حل دشوار است که می تواند عواقب سختی داشته باشد.


چگونه یک اکانت اپل آیدی را به طور دائم حذف کنیم؟

اگر شما کماکان نیاز به حذف اکانت خود دارد پس باید مراحل زیر را به دقت انجام دهید :

  1. از طریق وبسایت اپل وارد حساب کاربری که قصد دارید آن را حذف کنید،شوید.

  2. در پایین،روی گزینه Request جهت حذف اکانت خود کلیک کنید.احتمالا بکاپ گیری از اطلاعات مانند عکس ها و یا مشابه را که احتمالا به صورت محلی ذخیره کرده اید، بررسی کنید.

  3. تمام اشتراک هایی که در اپل آیدی خود دارید را بررسی کنید.

  4. یک دلیل برای حذف اکانت خود انتخاب کنید و گزینه Continue را بزنید.

  5. تمام مراحل انجام شده را تایید کنید.


غیر فعال کردن موقت اکانت اپل آیدی

به احتمال زیاد شما خواهید فهمید که چگونه چنین عملی دشوار است. با این حال، گزینه غیر فعال کردن موقت وجود دارد. این حالت خاص که در آن شما می توانید حساب خود را تعمیر کنید به این معنی است که :

  • اپل به اطلاعات شما دسترسی نخواهد داشت. (گرچه ممکن است کمی استثنا نیز باشد)

  • شما قادر خواهید بود به خرید های خود در فروشگاه آیتونز،اپل بوک و اپ استور دسترسی داشته باشید.

  • شما به اطلاعات ذخیره شده خود در آیکلود (iCloud) مثل تصاویر و ویدیو ها و مستندات دسترسی نخواهید داشت.

  • دسترسی به سرویس هایی مثل iCloud,iTunes,Apple Book,App Store,Apple Pay,iMessage و FaceTime غیرفعال خواهد شد.

  • شما پیامی مبنی بر ارسال به اکانت شما توسط iMessage،FaceTime یا iCloud Mail دریافت نخواهید کرد.

  • تمام موارد مربوط به مراقبت های اپل در حالی که حساب غیر فعال است، حفظ خواهد شد، اما در دسترس نخواهد بود.

  • اگر شما مشترک برنامه بروزرسانی آیفون باشید،باید برای ادامه کار پرداخت انجام دهید.

بزرگترین تفاوت این حالت با حذف دائمی اکانت،این است که شما می توانید هر وقت که خواستید مجددا از حساب کاربری خود استفاده کنید.